Hjertestarterforsikring

kr. 1.400,00

Hjertestarterforsikring fra Tryg Forsikring under Brancheforening for Hjertestarteres fælles forsikringsordning

Kategori:

Beskrivelse

Hjertestarterforsikring fra Tryg Forsikring under Brancheforening for Hjertestarteres fælles forsikringsordning

  • Tryg Forsikring tilbyder en forsikring, der dækker hjertestarter inkl. skab til en værdi på op til 35.000 kr. Forsikringspræmien opkræves via Brancheforening for Hjertestartere.
  • Den enkelte hjertestarter og skab kan forsikres for en 5-årig periode for præmie på 1.400 kr. inkl. administrationsgebyr og afgifter med en selvrisiko på 0 kr.
  • Forsikringen dækker alle udefrakommende skader så som brand, vand, tyveri eller hærværk.
  • Hjertestarter inkl. skab er indbefattet af forsikringsordningen fra den dato, hvor Brancheforening for Hjertestartere modtager betalingen. Forsikringstageren vil herefter få tilsendt et forsikringscertifikat.
  • Ved skader på den enkelte hjertestarter og/eller skab anmeldes skaden direkte til Tryg Forsikring uden om Brancheforening for Hjertestartere. Udbetaling af skaden sker ligeledes direkte fra Tryg Forsikring. Skadesudbetalingen kan aldrig overstige forsikringssummen på kr. 35.000 kr.
  • Forsikringen kan opsiges inden for den 5-årige periode med mulighed for tilbagebetaling i af den resterende periode, såfremt hjertestarter og skab tages ned, og der ikke opsættes nyt.
  • Brancheforeningen for Hjertestartere modtager ikke honorar fra Tryg Forsikring.

Har du spørgsmål til køb af forsikringer, eller ønsker du at få fremsendt en faktura i stedet for at betale med betalingskort, er du velkommen til at kontakte os på forsikring@hjertestarterbranche.dk.

Har du spørgsmål vedrørende forsikringen, kontakt Kim Petersen, partnerkundechef i Tryg Forsikring på kim.petersen@tryg.dk

Læs forsikringsbetingelser fra Tryg Forsikring (Max Levig)
Læs handelsbetingelser ved køb af hjertestarterforsikring

Klik for at hente flyer om forsikringsordningen, som kan deles med interesserede eller potentielle kunder